Werken in Aalterseweg, Middelweg en Zuidleiestraat

In de week van 2 tot en met 6 juli voert de gemeente Knesselare een aantal kleinere werken uit in Aalterseweg, Middelweg en Zuidleiestraat.

Aalterseweg

Op maandag 2 juli start de aannemer in de Aaltersweg. Een aannemer freest het slechte wegdek, ter hoogte van de bedrijvenzone, af en giet er een nieuwe asfaltlaag. De werken zullen twee of drie dagen duren. Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de planning en de timing wijzigen. Het kruispunt met de N44 wordt tijdens de werken afgesloten. De omleiding loopt via Buntelaerestraat en Stekelhoek.

Middelweg

In de week van 2 tot en met 6 juli start de gemeente Knesselare met werken in de Middelweg, tussen de Kleine Dries en de Kleine Dries. De strook tussen de rijweg en het fietspad wordt aangepast. De aannemer werkt zo dat de opritten van de woningen langs het traject bereikbaar blijven tijdens de werken. De werken zullen 1 tot 2 dagen duren. Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de planning en de timing wijzigen. Het verkeer op de Middelweg kan beurtelings passeren langs de werf.

Zuidleiestraat

Vanaf woensdag 4 juli herstelt een aannemer het slechte wegdek ter hoogte van de aansluiting met de Hoekestraat. De werken zullen twee dagen duren. Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de planning en de timing wijzigen. De Zuidleiestraat wordt afgesloten voor alle verkeer. De omleiding loopt via Hoekestraat, Kneukelstraat en Buntelaerestraat.

2018-06-29T09:08:23+00:00