Welkom op onze nieuwe website

Welkom op www.knesselare.be, de nieuwe website van de gemeente Knesselare.

Waarom?

De vorige website was op sterven na dood. Omdat de gemeente Knesselare tot de fusie in 2019 wil blijven inzetten op digitale info- en dienstverlening, werd besloten om nog een nieuwe website te lanceren. De website werd intern en lowbudget gebouwd door de eigen diensten.

Publieksgericht en publieksvriendelijk

Met een logische indeling en een prominente zoekbalk op de homepage vind je snel wat je zoekt. In het A-Z register staan maar liefst 700 trefwoorden alfabetisch gerangschikt, van Aanvragen tot Zwerfvuil. De site is responsive: dat betekent dat je alle informatie kan opvragen en alle acties kan uitvoeren op alle mogelijke beeldgroottes, van smartphoneklein tot breedbeeldgroot.

Toptaken op kop

Contactgegevens, openingsuren en gemeentelijk nieuws zijn veelgezochte items. De nieuwe site zet die ‘toptaken’ op de homepage en laat ook de meest bekeken onderwerpen automatisch verschijnen.

Feedback

De site is uitvoerig gecheckt, maar kinderziekten zijn nooit uit te sluiten. Wie onvolkomenheden opmerkt of feedback wil geven, kan mailen naar communicatie@knesselare.be.

2018-02-08T16:48:05+00:00