Bibliotheek bestaat 35 jaar: verjaardagsfeest start met verwendag en boekenbrunch

In 1983 opende de plaatselijke openbare bibliotheek voor het eerst de deuren. Precies 35 jaar geleden. De bib jubileert dus, en dat verdient een feest. Het verjaardagsfeestje start op de bib-verwendag op 13 oktober, maar ook daarna zijn er nog verschillende workshops.

De bibliotheek trapt de festiviteiten af met een boekenbrunch tijdens de verwendag op 13 oktober. De bib is die zaterdagvoormiddag, zoals steeds, open van 10.00 tot 12.00 uur, maar het wordt er nog net iets gezelliger dan gewoonlijk. Bezoekers worden die dag extra verwend.

Er zijn koffiekoeken en pistolets, er is een herfstboekenverkoop, een initiatie ‘opzoeken in de online bib-catalogus’, kinderanimatie en elke bezoeker krijgt er nog een attentie bovenop. Vergeet ook niet om een verjaardagsselfie te nemen in de bib-photobooth. Na de verwendag gaan de festiviteiten nog even door: één maand lang is er wekelijks een infosessie of workshop. Er is een infosessie over voedselallergie, een creaworkshop, een kookworkshop en digitale workshop.

2018-10-08T14:19:25+00:00