Hét ideale eindejaarsgeschenk zonder pakjesstress: Aalterbon nu ook in Knesselare en Ursel

Op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk? Dan is de Aalterbon een uitstekende keuze. Met die cadeaubon bespaar je jezelf niet alleen heel wat pakjesstress, je ondersteunt er ook nog eens de lokale economie mee.

Hoewel de Aalterbon in het komende jaar nog een nieuwe vormgeving krijgt – een  gemeenschappelijke look & feel, waar zowel Aalterse àls Knesselaarse handelaars zich kunnen in vinden – kan je hem nu al kopen én besteden bij meer dan 20 Knesselaarse en Urselse handelaars naar keuze. Kortom, de Aalterbon is het ideale geschenk voor onder de kerstboom (en eigenlijk voor elke gelegenheid) waarmee je vrienden, familie of zelfs jouw zakenrelatie origineel verrast: uniek en beschikbaar op elk moment van de dag.

Bonnen van 10 of 25 euro

Je kan de Aalterbon kopen per bon van 10 of 25 euro bij de dienst Burgerzaken op het gemeentehuis in Knesselare, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur, op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag van 16.00 tot 19.00 uur. Een lijst met deelnemende handelaars vind je op de gemeentelijke websites van Aalter en Knesselare.

De Aalterbon ook in jouw zaak?

Ben je een handelaar of ondernemer en wens je deel te nemen aan dit gratis initiatief? Vul het inschrijfformulier op de website www.aalter.be/aalterbon in en bezorg het aan het gemeentebestuur van Knesselare (De Plaats 14, Knesselare) of Aalter (Europalaan 22, Aalter) of via mail naar economie@aalter.be. Van zodra wij het formulier ontvangen hebben, kan je de Aalterbon als betaalmiddel aanvaarden in je zaak. Terugbetaling van de geïnde Aalterbonnen gebeurt eenvoudig via een aanvraagformulier aan het gemeentebestuur. Eens je ingeschreven bent als deelnemer aan de papieren Aalterbon kan je ook aansluiten bij de digitale Aalterbon.

2018-11-26T14:16:02+00:00