• Knesselare
Diensten Toerisme

Toerisme

Knesselare wil de komende jaren meer toeristen naar de gemeente lokken en gaat daarom het toerismebeleid uitbouwen. Om dat doel te bereiken is een een toerismeambtenaar aangeworven. Bedoeling is om van Knesselare en Ursel een sterk merk te maken. Het gemeentebestuur blijft ijveren voor de creatie van een dicht toeristisch-recreatief netwerk. Op die manier hoopt Knesselare een stevige plaats op de toeristische kaart te verwerven.

Knesselare heeft unieke toeristische troeven, waaronder zeker het prachtige Drongengoed en de Pietendriesmolen. In het Drongengoed, het meest uitgestrekte bosgebied van Oost-Vlaanderen, kan je fietsen, wandelen en ravotten naar believen. Op zondag wordt ambachtelijk brood gebakken in het bakhuis, op zaterdag kan je een kijkje nemen in het keramiekatelier. En tijdens een welverdiende pauze kan je genieten van een drankje in de cafetaria op de hoeve. Een pure verademing.

De Pietendriesmolen is twee zondagen per maand open voor publiek en dan kan je de werking van de molen bewonderen. De molenaars van dienst geven je graag een woordje uitleg.

Toerisme
Address:
Hoogte 3
9910 Knesselare

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Mobile: 0476 51 80 07

Information: Open:
maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, op woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur, op donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur

 

Nieuws toerisme

Dienstverlening van A tot Z

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden