• Knesselare

Kruispunt Kloosterstraat-Sportstraat gaat dicht op 1 maart

Het kruispunt van de Kloosterstraat met de Sportstraat gaat, vroeger dan gepland, dicht op 1 maart. Tot het bouwverlof in juli zal je moeten rondrijden.

Kloosterstraat websiteWaarom?

Het afsluiten van het kruispunt is noodzakelijk voor aanpassingen aan een grote watertoevoerleiding en het plaatsen van een overstort. Dat maakt het mogelijk om water en druk van de leiding te laten. Om een bouwput te kunnen graven op het kruispunt moeten ook een aantal nutsleidingen die in de weg zitten verlegd worden. Die aanpassingen waren eerder niet mogelijk omdat de woning op de hoek van de Kloosterstraat met de Sportstraat nog niet was afgebroken toen de eerste verplaatsingswerken uitgevoerd werden.

Omleiding

Het kruispunt gaat terug open na de vierde fase van de werken, die tegen het bouwverlof in juli klaar moet zijn. Tot dan moet het lokaal verkeer omrijden via Smissestraat, Drieselken, Nieuwstraat, Eentveldstraat, Geuzestraat, Prinsengoeddreef en omgekeerd. Het doorgaand verkeer blijft omgelegd via Sint-Joris naar De Hoorn. Respecteer de snelheid op de omleidingsroutes!

Openbaar vervoer

Bussen voor Maldegem en Aalter zullen halteren in de Smissestraat. Openbaar vervoer richting Brugge halteert op het Drieselken. Hou de bushaltes in de gaten voor meer specifieke reisinformatie.

Huisvuil

Voor de ophaling van het huisvuil zullen inzamelpunten georganiseerd worden.

 

zie ook: Kloosterstraat gaat dicht: hier hou je best rekening mee

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden